2015. március 15., vasárnap

da movie is kámin'

Szóval, remélem, ki vagytok éhezve egy ilyenre, még ha csak tudat alatt is. Ugyanis! Következzen a felvezetője a produkciónak, amely eget rengető, mindent magába foglaló, a komolyságot néha megvető, és a legeslegeslegeslegjobb lesz. Hogy mi is ez?
Ez, kérem szépen egy film, egy, a jövőben érkező film, amely hogy miről szól, részben még titok, de egyet s mást elárulok: nem egy komoly megmászás lesz benne, sztorik, trippek, versenyek,  interjúk, a mászásról, mászásokról, edzésről, bármi másról.Valamit igyekszünk vele visszaadni abból, hogy mit is jelent nekünk ez a sport, a szemléletünket akarjuk vele megmutatni. Rengeteg eddig kimaradt jelenet, meglepetés pillanatok, sztorik, és még nem is filmszalagon lévő megmászások. Sok óra vágás és rengeteg kattintás, felvétel és munka eredményeként fog ez majd megszületni, remélhetőleg még idén nyáron. Mindenesetre, hogy motivált legyek a filmvágásra, megcsináltam a film trailer-ét, amely közel sem a legtökéletesebb, de össze tudja foglalni, hogy mire is lehet számítani. Már csak azért is vágtam össze, hogy egyfajta ígéretként felmotiváljam magam a vágásra, mely nem mindig könnyű feladat. Figyelem: örömmel elfogadnánk segítséget a film elkészítéséhez, ha bárki segíteni szeretne, akkor légyszi, ne légy bátortalan, jelentkezz!
Nem is húznám tovább a szót, álljon itt eme bejegyzés végén, maga, a várva várt, a Kőtenger Media-tól, a The Big Climb OFFICIAL TRAILER! :D Jó szórakozást! Soma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése